Alex Jones glavni savjetnik Donalda Trumpa

Alex Jones glavni savjetnik Donalda Trumpa

Trumpov glavni savjetnik je slavni teoretičar zavjere

Alex Jones
Alex Jones

Objavljeno: 01. sep 2016

Alex Jones, globalist i jedan od najpoznatijih teoretičara zavjere, priznao je da je sve vrijeme savjetovao republikanskog kandidata na američkim predsjedničkim izborima - Donalda Trumpa.

Njega opisuju inače kao najplodnijeg teoretičara zavjere u modernoj Americi, a on je kazivao Trumpu kako da izvede izbornu prevaru glasača.

"Mediji su glavni" - kaže Jones, te da je zbog toga Trumpa usmjeravao da priča negativne stvari oko izbjeglica. To je radio samo zbog toga što će Nacionalna sigurnost i UN posmatrači voditi računa da ilegalci u SAD ne mogu glasati, i da će izbore odvesti u njegovom pravcu.

Globalisti će onda početi da namiještaju ankete, a rezultati će prikazivati da su on i Hillary Clinton - "bara, bara".

Jones se proslavio sa svojim teorijama o 11. septembru, Oklahoma City bombardovanju i Sandy Hool masakru u osnovnoj školi, kao i na Boston maratonu. On tvrdi da su svi ti napadi - izrežirani iznutra, ukazujući na "lažne zastave" te da su tajno pripremani kako bi američke vlasti uspostavile "tiranijsku vlast".

Podsjećamo, i Hillary Clinton je u jednom svom govoru kazala kako kampanja Donalda Trumpa liči kao da ne gasi radio emisiju koju vodi upravo Alex Jones.

Alex Jones je jednom prilikom i ugostio Trumpa u svojoj emisiji gdje mu je kazao - "Tvoja reputacija raste iz dana u dan. Neću te iznevjeriti. Ti si čovjek koji treba biti predsjednik SAD".

izvor: ba.n1info.com-a111322