Josip Šimić "oprao" Dragana Čovića

Josip Šimić
Josip Šimić

• Prepodobni Dragan Ispovjednik nije mogao nositi sam svekoliki teret strašnih narodnih financijskih grijeha, jer dvije milijarde od bezbožne rasprodaje hrvatskih poduzeća koje je uništio, trebalo je oprati, kako bi stado bilo spašeno. Zato mu je nesebično pomogla suzaštitnica i svetica Borka Krišto, čije je svjetovno ime Borjana

Objavljeno: 02. mar 2017

Draga braćo i sestre!

Pišem ovo pismo da vam u miru i ekskluzivno priopćim imena naših novih hrvatskih probisvetitelja, nedavno kanoniziranih na tajnom plenumu u Vrhbosanskom ordinarijatu od strane Vinka kardinala Puljića.

Kanoniziran je mostarsko-barski biskup, "nove hrvatske crkve" sveti despot i prepodobni Dragan Ispovjednik, čije je svjetovno ime Dragan Čović.

Ovaj "Svetac" svoju svetost je zaslužio shvaćanjem, da su novac i želja za njim jedan od najvećih grijeha čovječanstva, a posebno njegovog malog hrvatskog naroda brdsko-planinskog. Upravo zbog toga je prepodobni Dragan Ispovjednik, slava mu i milost, odlučio da narod svoj oslobodi financijskih grijeha, te je proračun i sve pare od privatizacije hrvatskih poduzeća prebacio na svoja nejaka, ali istrajna pleća. Na taj način, narod je ostao bez marke, ali je ostao bezgrešan, a grijeh je naš okajao i još uvijek financijski okajava sveti i prepodobni Dragan Ispovjednik, čije je svjetovno ime Dragan Čović.

Od grešnog novca preuzetog sa nekada još grešnije grbače hrvatskog naroda, prepodobni Dragan Ispovjednik izgradio je prekrasne stambene hramove "nove hrvatske crkve" u Mostaru na Barama, a kako bi spasio svoj narod od poplava, preusmjerio je i tok svete rijeke Radobolje, zatim, kupio je prekrasan hram pa čak i u inozemstvu u Podacama na obali Jadranskog mora sa 490m2 u vrijednosti od 600 tisuća maraka, gdje prepodobni Dragan Ispovjednik svake godine preko ljeta odlazi da meditira i tihuje, i postom se od grijeha financijskih pere.

Svete knjige kažu, da je Dragan Ispovjednik snagom financijske molitve i vjere, grešnom narodu milom uzeo najmanje dvije milijarde, oslobađajući ga na taj način teškog bremena opasnosti od bluda i razvrata i tri obroka dnevno plus marenda za one halapljive!

Prepodobni Dragan Ispovjednik nije mogao nositi sam svekoliki teret strašnih narodnih financijskih grijeha, jer dvije milijarde od bezbožne rasprodaje hrvatskih poduzeća koje je uništio, trebalo je oprati, kako bi stado bilo spašeno. Zato mu je nesebično pomogla suzaštitnica i svetica Borka Krišto, čije je svjetovno ime Borjana Krišto. Kako bi pomogla Čoviću, desetke milijuna financijskih grijeha primila je na svoja leđa.

Ne huli džaba hrvatski narode na Dragana Ispovjednika, jer ne spoznaste financijsku veličinu žrtvu Njegove, kao što je spoznaše bezazleni Hercegovci, vjerno stado "Svetog Čobana"!

Kao što je nekada suzaštitnica Borjana Krišto bivala uz aždahu, tako je ovih dana i prošlih godina sveta Borjana sažgala i u prah i pepeo pretvorila poduzeće "Li-bus", omogućavajući stadu mirne pašnjake i zelenu travu, te da na posao ne trebaju ići, pošto posla ni za koga nema!

Borjana Krišto Osoba

Sažgala je Borjana, slava joj i milost, zajedno sa Draganom Ispovjednikom "HT Eronet", "Soko", "Hercegovačku banku", "Elektroprivredu HZ HB", zajedno sa Matom Žarićem, čije je svjetovno ime Matan Žarić, koji je prebacivao milijune financijskih grijeha na pleća Dragana Čovića, oslobađajući na taj način narod od financijskog tereta.

Ooo slava im i milost!

Velika je to financijska žrtva, jer na taj način narod ne treba misliti na pare, jer para nema!

Čudotvorci su postali i Čovićevi vjerni suradnici, poput već spomenute Borjane Krišto, za koju Čović uvijek ima funkciju, potom Miroslav Rupčić, Čovićev kum i kolega iz Sokola, koji je zbog svoje vjere u Dragana Ispovjednika također hapšen i suđen zbog kriminala i korupcije, dok je obnašao dužnost premijera Hercegovačko-neretvanske županije, zatim Jelka Miličević, te poduzetnik Ante Vidačak - svi će se oni pobrinuti za davanje jamstva od 3 milijuna maraka za prelazak iz pakla u raj, odnosno puštanja na slobodu prepodobnog Dragana Ispovjednika, tijekom "križnog puta" u sudskom pocesu u aferi "Prelevmani" tijekom 2006. godine. Na ovaj način, Čovićevi vjerni suradnici poručili su narodu i pravosuđu, šta sve može učiniti financijska snaga svete vjere.

Njegovom milošću, dobili smo dopuštenje, da vam ekskluzivno priopćimo i ime još jednog kanoniziranog vjernog Čovićevog kadra, predsjednika FBiH Marinka Čavaru, koji je svojom milošću Hrvate iz Ureda Predsjednika Federacije BiH oslobodio teških i preteških poslova, na taj način što im je uručio Riješenja o otkazu broj: 01-34-615-01/15 od 23. 7. 2015. godine, šaljući tako hrvatsko stado na dugotrajni post od tri obroka dnevno, a doveo novo vjerno stado.

I koji licemjerizam, da Dragan Ispovjednik ide kardinalu Puljiću i govori mu: "kako Hrvati teško žive"!

Uz Dragana Ispovjednika, posvetili su se i braća Lijanović, duhovnog imena "Zatvorenici", koji su zbog svoje snažne vjere u Dragana Ispovjednika prošli teško stradanje pred farizejskim sudovima. Poncije Pilat i ostale barabe "lažno" su optužile braću Lijanović stavljajući im na teret, da su oštetili proračun za više od 38 milijuna maraka. U lance su svezali braću Lijanović, ali su oni postom i molitvom uspjeli na ovom "križnom putu" u aferi "Prelevmani", zajedno sa Draganom Ispovjednikom, ukloniti sve svjedoke i dokaze, te se na taj način posvetio i Milorad Barašin, koji je pod kanonskom jurisdikcijom Borjane Krišto!

Gdje se god sudi Čovićevim suradnicima, spusti se i ukaže Dragan Ispovjednik, te pravosuđe snagom financijske vjere, posta i molitve uvjeri da griješe. Čović je braću Lijanović obratio i oslobodio, jer se uvjerio, da su samo htjeli što i on: osloboditi narod ekskluzivnih financijskih grijeha.

Čudo, čudo, pa kako ne reći aleluja!

Molite se Draganu Ispovjedniku i dalje, jer on vodi stado na ispašu na zelene pašnjake, sočne travom, a zimi sijenom i otavom. On vam može pomoći ukoliko bude htio!

izvor: hercegbosanska.com-336