Branislav Lečić protiv strahovlade Aleksandra Vučića

SLAVNI GLUMAC KONSTERNIRAN VUČIĆEVOM STRAHOVLADOM: "Nastavi li se ovako, svi ćemo postati robovi"

Branislav Lečić
Branislav Lečić

• Beogradski glumac Branislav Lečić povodom brutalnih napada na vlasnika Kurira Aleksandra Rodića prozvao je režim Aleksandra Vučića

Objavljeno: 28. jun 2017

Vrlo jednostavno. Kad neko pravi privatnu državu sasvim je prirodno da izbacuje sve one iz svoje države koji mu ne odgovaraju ili imaju svoje stavove i mišljenja a njemu se ne dopadaju.

Mi smo to dozvolili. Ako mu i dalje budemo dozvoljavali mi ćemo zaista postati pravi robovi. Više nam nije potreban zapad, bićemo robovi svoga feudalca.

Naravno da je sloboda medija ugrožena već odavno. Ovo je samo eskalacija onoga šta se dešavalo. Ako se slobodni stav medija svodi na to da li smo uz vlast ili ne, onda naravno da slobode medija nema. A ako je moguće potplatiti kako ljude tako i medije da pevaju onu pesmu koju vlastodržac hoće, onda se nameće pravilo da se novcem može vladati. A to je valjda dokaz koliko smo svi mi zajedno korumpirani i potkupljivani.

Mislim da čovek mora da se izbori za slobodu. I da bez slobode ne možeš da se ostvariš ni kao čovek, ni kao pojedinac, ni kao društvo - kazao je Branislav Lečić.

izvor: slobodna-bosna.ba-55174