Ivo Josipović producent Bojne Čavoglave

Ivo Josipović producent Bojne Čavoglave

JESTE LI ZNALI: Ivo Josipović je producent Bojne Čavoglave!

Ima tu neka TAJNA i CRVENA veza

ČAVOGLAVE - Čudna neka veza između Josipovića i ove pjesme svako se malo provuče kroz javnost

Marko Perković Thompson, 05. avg 2015 Knin
Marko Perković Thompson, 05. avg 2015 Knin

• 05.08.2015., Knin - Koncert Marka Perkovica Thompsona povodom svecanog obiljezavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja te 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Objavljeno: 11. avg 2015 | I.Delić

Velika se bura ovih dana podigla oko Marka Perkovića Thompsona i njegove Bojne Čavoglave zbog toga što pjesma započinje pozdravom "Za dom spremni", kojim je uostalom ovaj glazbenik otpočeo svoj koncert u kraljevskom gradu Kninu - ostajući pritom vjeran sebi, ali i svojoj pjesmi.

No, zanimljiv detalj vezan uz ovu pjesmu svakako je njezina spona s bivšim predsjednikom Ivom Josipovićem.

Ivo Josipović
Ivo Josipović

Istim onim tipom koji po društvenim mrežama zbraja ustaške guje bojeći se od njihova gušenja.

Naime, producent Ivo Josipović iz producentske kuće Skalinada - inače rođak predsjednika i imenjaka Ive Josipovića - producirao je ratni hit Marka Perkovića koji počinje fašističkim uzvikom "Za dom spremni!".

Za ovu producentsku kuću vezao se svojedobno i jedan oveći skandal koji se odvijao u Splitu tijekom održavanja Runjićevih večeri kada je bivši gradonačelnik Željko Kerum dao toj privatnoj producentskoj kući 750 tisuća kuna javnog novca.

Zanimljiv i nadasve slučajan detalj jest da je samo tri dana prije te odluke tadašnji predsjednik posjetio bivšeg splitskog gradonačelnika pa se čini da je s rođakom producentom izrazito prisan.

Bez obzira na to što javno zazire od ustaštva i Thompsona, javnosti nikada nije priznao da je njegova obitelj jedna od najzaslužnijih za veliki uspon Marka Perkovića Thompsona.

izvor: dnevno.ba-11385

youtube video: Bojna Čavoglave
Published on Feb 26, 2015