Svi Dodikovi ljudi

Svi Dodikovi ljudi

Jedini predsjednik u regiji sa 16 savjetnika i nikakvim rezultatima

Milorad Dodik Kaput

Predsjednik Republike Srpske RS Milorad Dodik jedini u regiji ima čak 16 savjetnika i proračun od oko 10 milijuna KM - a rezultati su nikakvi, zbog čega se najavljuju i novi nameti na građane

Objavljeno: 30. okt/lis 2015

Predsjednik Republike Srpske RS Milorad Dodik jedini u regiji ima čak 16 savjetnika i proračun od oko 10 milijuna KM, a rezultati su nikakvi zbog čega se najavljuju i novi nameti na građane, te moguće ukidanje zdravstvenog osiguranja za nezaposlene građane u RS - tvrdi predsjednik Vijeća mladih Partije demokratskog progresa PDP Nikola Dronjak.

Zaprijetio je prosvjedima mladih i drugih građana, ukoliko se realizira izjava premijerke Željke Cvijanović o ukidanju zdravstvenog osiguranja za nezaposlene u RS:

"To je još jedan u nizu napada režima na narod RS. U Narodnoj skupštini su proteklih dana pokušali izvršiti napad na opoziciju predlažući zakone kojima bi uhitili i privodili osobe koje ne razmišljaju kao oni iz SNSD i njihovi koalicijski partneri. Sada su se okrenuli i protiv građana RS protiv kojih rade deset godina" - ustvrdio je Dronjak na press-konferenciji u Banja Luci.

Vlastima u RS zamjera i najave poskupljenja struje, povećanja akciza na gorivo, a moguće ukidanje zdravstvenog osiguranja za nezaposlene bit će povod za izlazak građana RS na ulice.

Lidere opozicije je pozvao da se ujedine i donesu plan kako reagirati, jer će, tvrdi, situacija u RS "biti gora nego u Crnoj Gori, budući da je režim iskoristio sve metode djelovanja protiv opozicije. Sve što radi Milorad Dodik radio je i Slobodan Milošević, predlagao zakone, hapsio novinare, opoziciju, a znamo kako je završio" - dodao je Dronjak, ističući da ne prejudicira kako će završiti Dodik, ali da je "njegova sudbina očigledna imajući u vidu slične u proteklom periodu".

izvor: bljesak.info-137364