Otkriveno zašto narod voli Kim Jong Una

Otkriveno zašto narod voli Kim Jong Una

OTKRIVENO ZAŠTO TOLIKO "VOLE" NAJPOZNATIJEG DIKTATORA

Skandiraj i plješći ako ne želiš umrijeti

Vladimir Putin - Abdel Fattah Saeed Hussein Khalil al-Sisi
Vladimir Putin - Abdel Fattah Saeed Hussein Khalil al-Sisi

• Napokon je otkriveno zašto svi "vole" diktatora iz Sjeverne Koreje, Kim Jong Una. Naime, gdje god da se pojavi i što god da napravi, to je popraćeno valom, ako hoćete, i uznemirujućeg entuzijazma uz obavezan gromoglasan pljesak

Objavljeno: 17. nov 2015 | B.V.

Prebjeg iz Sjeverne Koreje, koji je htio ostati anoniman, razotkrio je zašto građani te zemlje sve što njihov vođa Kim Jong Un radi, poprate gromoglasnim pljeskom i s, ostatku svijeta, neshvatljivim entuzijazmom - "Kad ljudi plješću, ako ne plješćete, ako zadrijemate, obilježeni ste kao netko tko ne slijedi doktrinu Kim Jong Una" - rekao je neimenovani prebjeg, koji se nalazi u Seulu, a prenosi Daily Mail - "Skandirate i plješćete jer ne želite umrijeti" - dodao je.

Svjedok - prebjeg kaže i da je 20 godina služio u sjevernokorejskoj vojsci te da ga je prvi pokušaj bijega iz te zemlje stajao 15 godina zatvora i nebrojenih premlaćivanja u istom.

"Kad Kim Jong Un napravi nešto krivo, ako narod nije bio dobar, on uperi prstom u nekog i kaže 'ti si to krivo napravio!'. Stoga, ljude se kažnjava ili pogubljuje. No nisu građani napravili ništa krivo" - kaže prebjeg.

Muče ga, kaže i misli o supruzi i dvoje djece koje je ostavio u Sjevernoj Koreji, odakle je pobjegao 2014. godine. Sa svoje dvije kćeri, kaže, otad se nije čuo, a sa suprogom je imao tek nekoliko vrlo kratkih telefonskih razgovora.

izvor: dnevnik.hr-412707