Zrinka K i Tvornica mržnje Dnevno.hr

Zrinka K i Tvornica mržnje Dnevno.hr

Zrinka K. i treblinka.hr - Trafika Predraga Lucića

Zrinka K. i treblinka.hr
Zrinka K. i treblinka.hr

• Na portalu Dnevno.hr pojavio se novi antisemitski pamflet u obliku "tajnog pakta" što ga je tobože sročilo "židovsko tajno društvo", umnogome sličan onoj nedavnoj krivotvorini o "najužasnijim demonskim provalama iz Talmuda" pomoću kojih "Židovi upravljaju ovim svijetom"...

Objavljeno: 14. jul/ srp 2014 | Predrag Lucić

Prije nešto više od sedam mjeseci, tvornica mržnje uredno registrirana u Republici Hrvatskoj pod nazivom Portal dnevno d.o.o. objavila je dnevnariju o kojoj više nego dovoljno govori sam naslov: Židovi upravljaju ovim svijetom, sada znamo i zašto! Najužasnije demonske provale skrivaju se u njihovoj svetoj knjizi Talmud!

O autoru ili autorici onoga što je izašlo pod tim naslovom ništa posebno ne govori potpis Z. K. Baš kao što ni uklanjanje tog uratka s portala Dnevno.hr - nakon što je na njegovo objavljivanje upozorio Index.hr - ne govori da su urednici uvidjeli kako je u njemu sadržana koncentracija gluposti i pogromaštva prevelika čak i za njihove standarde.

Jer evo ove nedjelje, 13. srpnja 2014. u 10 sati i 49 minuta, na istom je portalu osvanula slična dnevnarija, ovaj put pod naslovom: "Ove stvari po cijenu života ne smijete saznati: Tajna pravila židovskog tajnog društva za vas!" Autorski potpis je evoluirao od Z. K. u Zrinka K., ali je sadržaj ostao na nivou onog potiho skinutog antižidovskog pamfleta iz prosinca 2013.

Zrinka K. ovaj put ne reciklira falsifikate Talmuda, već nam "otkriva" nekakav "Tajni pakt židovskog tajnog društva, poznatog kao "Red Iluminata"", navodno "izdan pod vrhovnim poglavarstvom Jevrejskog Bograha i odobren od židovske Rothschildove dinastije (Europa) i židovske Rockfellerove dinastije (USA)". Taj je "dokument", veli Zrinka K., "objavljen prije godinu dana od nepoznatoga autora", ali je "ubrzo originalna i izvorna objava ovog dokumenta u potpunosti nestala iz internetskog bespuća", jerbo je "riječ je o dokumentu koji nije smio vidjeti svjetlost dana, bar kako govori čovjek (čije se ime taji zbog sigurnosti) koji ga je u javnost pustio".

Zrinka K. - čije se cijenjeno prezime valjda također taji iz sigurnosnih razloga - potom obrazlaže odluku dnevnarske družine da taj "dokument", svim opasnostima unatoč, vrati na internetsko bespuće: "S obzirom na to da mi niti mi ne možemo potvrditi stopostotnu vjerodostojnost ovog dokumenta, ostavljamo čitateljima da sami prosude o čemu se radi. No, ne možemo ne primijetiti da apsolutno sve što se navodi u ovom dokumentu stoji, odnosno da se događa oko nas, htjeli mi to priznati ili ne."

Tko je Zrinka K.

Zrinka K.
Zrinka K.

Razotkrivanje Zrinke K - osobe koja širi govor mržnje i šizofrene teorije zavjere

Nađi mladog neafirmiranog novinara koji je opsjednut religijom i teorijama zavjere, daj mu malo novca i mjesto na nekom popularnom kvazi portalu - i dobit ćeš Zrinku Kasapić. Da li je troll u pitanju ili ne, teško je reći. A da joj u člancima logika baš i nije jača strana reći će svako ko ima bar dva grama mozga -- sanela.info-3530

A po Zrinki K. se oko nas apsolutno događa to da "židovsko tajno društvo" realizira svaku od 71 točke svog "tajnog pakta", u kojima je zapisano što su sve "oni" kao gospodari "velike iluzije" naumili napraviti svojim žrtvama tj. "vama" na koje je Dnevno.hr adresirao svoj "po život opasni" naslov.

"Oni" će, dakle, "koristiti lake metale, ubrzivače starenja i umirujuća sredstva u hrani i vodi i također u zraku", koji će "prouzročiti da izgubite svoj razum". Bit ćete "prekriveni otrovima, kud god se okrenuli", a ti "otrovi upijeni kroz kožu i usta će uništiti vaše umove i rasplodne sustave". "Od svega toga" - navodi se u točki 13. - vaša će "djeca biti rođena mrtva", a "oni" će "tu informaciju" o mrtvorođenčadi "prikrivati" i još će vas "učiti da su otrovi dobri, uz zabavne slike i glazbene tonove". "Oni" će vas, nadalje, "napraviti pokornima i slabima", a vi ćete "rasti depresivni, spori i gojazni". Kada dođete k "njima" po pomoć, "oni" će vam "dati još više otrova".

"Oni" će "uspostaviti i vaše vlade" i one među vama koji će se tim vladama protiviti, pa će tako "posjedovati obje strane" svevlađa nad vašim beznađem. Među vama će pomoću svojih stranaka "podsticati neprijateljstvo" i navesti vas "da poubijate jedni druge", naravno, kad to "njima" bude odgovaralo. A vi ćete se - nema vam druge - "kupati u vlastitoj krvi i ubijati svoje susjede", i to onako dugo koliko autori "tajnog pakta" to budu smatrali primjerenim.

"Oni" će - Dnevno.hr im je svjedok - "učiniti da mrzite sebe i svoje susjede", e kako bi "židovsko tajno društvo" ostvarilo svoj cilj "preuzimanja vaše zemlje, sredstava i bogatstava, za ostvarivanje potpune kontrole nad vama". Kako? Ništa lakše: "zavest će vas na prihvaćanje zakona, koji će ukrasti i ono malo slobode koju ćete imati" i "uspostavit će novčani sustav koji će vas zauvijek zarobiti, držeći vas i vašu djecu u dugovima". A pokušate li međusobnim povezivanjem prevladati "njihovu" apsolutnu kontrolu nad svim aspektima vaših života, "oni" će vas "optužiti za zločine i svijetu predstaviti drugu priču, jer će posjedovati sve medije".

Zrinka K.
Zrinka K.

Pritom nikada ne smijete saznati ste jednaki "njima" i da ih "zajedno možete savladati", jer "oni" u tom slučaju "neće imati mjesto kamo mogu pobjeći". Zato tekst "tajnog svečanog ugovora" završava upozorenjem: "Nikada se ne smije saznati da ovaj Savez postoji. On ne smije nikad biti napisan ili da se o njemu govori, jer ako se to dogodi, to će izazvati svijest i otpustiti gnjev Pra-Stvoritelja na nas i mi ćemo biti bačeni u dubine odakle smo došli i tamo ostati do kraja same beskonačnosti."

Sve to se - ako ćete vjerovati Zrinki K. i portalu Dnevno.hr - eto "događa oko nas", pa je valjda zato i ovaj ljigavi antisemitski pamflet, baš kao i onaj prethodni, objavljen u rubrici "Vijesti". A njegov završetak, iz kojega se jasno iščitava zazivanje pogroma, navješćuje kakve bi vijesti autorica Zrinka K. i njezin portal objavljivali možda i s još većom nasladom.

Jer ma koliko ono što ta tvornica mržnje štanca iz dana u dan bilo uvredljivo za ljudsku pamet i ma koliko se ljudi od zloćudnog zračenja tih pamfleta branili odmahujući rukom i praveći se da ga nema, ne vjerujem da dnevnaruši Zrinki K. i dnevnarima.hr nije poznato da su uvijek kroz povijest ovakve podmetnute "vijesti" o "raskrinkanim židovskim zavjerama" bivale tek uvertira u pogrome nad nevinim Židovima. I da su ti pogromi u pravilu bivali popraćeni glasnim ili prešutnim odobravanjem raspamećenih čitatelja "Protokola sionskih mudraca" i sličnih zločinačkih patvorina, publiciranih na adresama jednako vjerodostojnim poput ove Dnevno.hr. kraj teksta

izvor: novilist.hr