SNSD produžio životni vijek građana

SNSD produžio životni vijek građana

Milorad Dodik i Željka Cvijanović
Milorad Dodik i Željka Cvijanović

• ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE: Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović tvrdi da je SNSD produžio životni vijek stanovnika Republike Srpske sa 68 na 72 godine

Objavljeno: 11. maj 2016

Gostujući u emisiji RTRS "Lazanski direktno", 10. maja 2016. godine, predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović potvrdila je konstataciju urednika i voditelja emisije Miroslava Lazanskog kako je životni vijek stanovnoštva u Republici Srpskoj za vrijeme SNSD-ove vlasti porastao sa 68 na 72 godine zahvaljujući mjerama i reformama koje provodi Vlada Republike Srpske.

Naime, nakon što je Miroslav Lazanski iznio niz, navodnih, statističkih podataka o tome kako su reforme koje provodi SNSD-ova Vlada pozitivno uticale na životni stadard građana Republike Srpske, a zatim konstatovao: "I životni vek stanovništva u Republici Srpskoj sa 68 godina na 72 godine" premijerka Republike Srpske odgovorila je riječima:

- "Porastao. Porastao. Pa svakako! Dakle, određenim mjerama, samim dakle reformama... odnosno... dakle tu su podaci... oni su... kako bih rekla... oni su... neumoljivi... znate. Ako hoćete da pogledate podatke da vidite ko je za koga koliko davao, onda možete da uporedite kako se koja vlast ponašala, i to je najbolji način da proanalizirate određene stvari".

youtube video: SNSD - Zivotni vijek
Published on May 11, 2016

izvor: rtvbn.com-3817510

 

Produžen životni vijek građana RS - živjeće k'o kornjače!

Published on May 12, 2016