Instrukcije za Čovića i Dodika - Josip Šimić, 10. pismo

Instrukcije za Čovića i Dodika - Josip Šimić, 10. pismo

Josip Šimić
Josip Šimić

Objavljeno: 30. jul 2016

Instrukcije Draže Mihailovića u amanet Draganu Čoviću, političkom sinu Dobrice Ćosića, odnosno Miloradu Dodiku, političkom sinu Slobodana Miloševića i to u 30 točaka kako slijedi:

 1. Borba za cjelokupnu slobodu srpskog naroda pod okriljem Vojislava Šešelja, rusofila Aleksandra Vučića i Beograda!
 2. Stvoriti veliku Srbiju, etnički čistu od Hrvata i Bošnjaka u granicama Srbije, RS-a, Srednje Bosne, Posavine, Hercegovine i šire!
 3. Čišćenje gore navedene teritorije od svih nacija, osim Srba!
 4. Stvoriti neposredne zajedničke granice između Srbije i BiH, čišćenjem Bosne od muslimanskog i hrvatskog naroda!
 5. Kazniti sve Hrvate i Muslimane na taj način, da im Dodik zagorča život u RS-u, a Čović u Srednjoj Bosni, Posavini, Hercegovini i šire!
 6. U krajevima očišćenim od Hrvata i Muslimana obavezno naseliti Srbima!
 7. Ovom pokretu, ima se priključiti Bariša Čolak i njegov duhovni autoritet fra Drago Čolak, koji je bio evidentirani suradnik UDB-e pod rednim brojem V - 2214 od 31. 7. 1986., a sve to jer je komunizam i Jugoslaviju ljubio iznad svega!
 8. Opljačkati što se da opljačkati, uključujući "HT ERONET", "SOKO" je već pao, sve banke s posebnim osvrtom na "HERCEGOVAČKU BANKU"!
 9. Učiniti sve da se ugasi Banjolučka biskupija!
 10. Dragan Čović i Milorad Dodik na osnovu prije izjašnjavanih kao Jugoslavenima, imaju se poštovati, uvažavati i bratski paziti, jer samo sloga Srbina spašava!
 11. Obavezno negiranje genocida u Srebrenici, unatoč istini!
 12. U predizbornim godinama bacati šuplje priče k'o inače, jer narod je stoka, kad mu položiš onda i jede!
 13. Obavezno u svojoj politici koristiti poslovicu "Divide et impera" - Zavadi pa vladaj!
 14. Obavezno zaigrati na kartu nacionalizma!
 15. Učiniti sve da se mladi isele!
 16. Stvoriti opće stanje kaosa u BiH: dovesti BHRT u propast, a održati RTRS!
 17. Tko se pojavi kao svjedok u sudskim procesima protiv vas, vršiti pritiske na svjedoke, zastrašivanja, a ako ni to ne pomaže, onda ubiti, kao direktora Porezne!
 18. Obavezno potkupiti tužitelje i suce, a u policijska tijela ubaciti one sklone kriminalu i prešućivanju!
 19. Na čelo ministarstava financija u BiH postaviti najveće pronevjeritelje proračunskih sredstava, kako bi se stvorio ekonomski i socijalni kolaps, poput: Jelke Miličević i Vjekoslava Bevande, a na čelo Vlada one, koji ne znaju jesu l' došli il' pošli!
 20. Potkupiti crkvene velikodostojnike i ljude preko poduzetnika darivanjem skupocjenih automobila, kao što je Stanić darovao kard. Puljiću auto, da stanu na našu stranu, jer oni su nam kočnica. Ako oni stanu na našu stranu, onda smo na kvačilu!
 21. Obavezno opljačkati narod, i od tih para sebi sagraditi vile, velelebna imanja i kupiti aute, jer nije sve u nepokretnoj, ima nešto i u pokretnoj imovini!
 22. U javna i državna poduzeća postaviti, ne sposobne, nego stranački podobne, da sve ode u ku***!
 23. Obavezno negirati bosanski jezik, jer narod koji nema jezika, nema ni identiteta ni države!
 24. Prekinuti svaku suradnju s Tužiteljstvom i Sudom BiH, jer oni vas je*u u točkama 1, 2, 3, 4, 5, 8, 11, 17, 18, 19, 20, 21, 22, ove Odredbe, a odluke Ustavnih sudova zanemariti!
 25. Obavezno narodu smanjiti penzije, a povećati sebi plaće!
 26. Kad vas tko prozove za lopovluk, pravite se budale k'o što i jeste da ne znate ništa!
 27. Baviti se tuđim problemima, a nikad domaćim!
 28. HDZBiH i SNSD neka se uvijek drže skupa, jer SDP-a na vlasti u Hercegovini nema, zato što su sve komunjare ušle u HDZBiH!
 29. Neka na čelu stranaka HDZBiH i SNSD-a ostanu Dragan Čović i Milorad Dodik, jer oni znaju kako se pljačka, kako se zavađa i mržnja među narodom stvara, oni znaju kako uništiti budućnost mladima u BiH, oni znaju kako se laže, oni znaju kako se svjedoci ušutkavaju i dokazi sklanjaju, oni znaju kako uništiti ekonomiju države, prodati poduzeća, a neka otjerati u stečaj, oni znaju kako radnike zakinuti za zasluženu plaću...jer iskustvo je na njihovoj strani!
 30. Tko se ovim instrukcijama usprotivi je**te mu majku majčinu!

Budete li vjerni moji beogradski sinovi Dragane i ljubljeni kabadahijo iz Laktaša Milorade vršili ove instrukcije, naš velikosrpski projekt ima budućnost, razvalit ćete državu BiH.

Dodik - Čović
Dodik - Čović

I jesu li poštovani narode na pravom putu Dragan Čović i Milorad Dodik?!

S poštovanjem
Josip Šimić, student

izvor: e-posavina.com-1295