Salko Beba - Izetbegović u raljama KOS

Salko Beba - Izetbegović u raljama KOS

IZETBEGOVIĆ U RALJAMA UDBE: Udbaš Salko Beba iz sjene upravlja Ministarstvom branitelja FBiH

Imaju li i Bakira u šahu?

Bakir i Salko Beba
Bakir i Salko Beba

Objavljeno: 08. avg 2016

Iako smo još prije skoro godinu dana (točnije 10. avg 2015. godine), uvidjeli da je Bakir Izetbegović ponizio sve one koje je jugoslavenska "Služba državne bezbijednosti" proganjala u komunističkom sustavu - pojavivši se u društvu samoprozvane Zelene Beretke, travničkog vrtnog patuljka Salke Bebe, očito je da Izetbegović nije i nema namjeru takve osobe ukloniti - ne sa funkcija već iz javnog života uopće.

Nećemo više uopće elaborirati tko je Salko Beba, već ćemo javnosti dati na uvid dokumentaciju da je Salko Beba bio suradnik SDB, kodnog imena "STUDENT".

Da je sve što smo pisali 10. avg 2015. godine istina - jasno dokazuje dokumentacija koju možete pogledati:

Salko Beba

Zašto je Izetbegović dopustio da Beba i dalje bude alfa i omega u ministarstvu Salke Bukvarevića, uopće nas više ne zanima. Zasigurno je da mu Hrvati, Srbi, Muslimani/Bošnjaci, koji su bivali izloženi progonu, zatvorima, bježanjem u emigraciju... trebaju postaviti pitanje:

Drži li ga, možda, Beba i bivši SDB u "šahu" i zbog čega?

Možda iz istog razloga Izetbegović ne smjenjuje i još jednog visokopozicioniranog direktora u institucijama FBiH?!

Vrlo izvjesno da je razlog isti.

izvor: dnevno.ba-53107

 

Alija ga davno prokužio - Izetbegović, pojavivši se u pratnji Salke Bebe, Hrvatima jasno poručio da su nepoželjni u BiH!

Bakir Izetbegović
Bakir Izetbegović

• Nakon što je uvjerljivo pobijedila i odnijela najviše glasova na prošlogodišnjim listopadskim izborima, SDA, zahvaljujući novoizabranom predsjedniku Bakiru Izetbegoviću, polako ali sigurno gubi tlo pod nogama. Da je tako, dokazati će i debakl koji će sigurno uslijediti na izborima 2016. godine, kada će SDA izgubiti gradove koje su 25 godina bile "utvrde" te stranke

Objavljeno: 10. avg 2015 | Danijel Ivanković

Nakon što je uvjerljivo pobijedila i odnijela najviše glasova na prošlogodišnjim listopadskim izborima, SDA, zahvaljujući novoizabranom predsjedniku Bakiru Izetbegoviću, polako ali sigurno gubi tlo pod nogama. Da je tako, dokazati će i debakl koji će sigurno uslijediti na izborima 2016. godine, kada će SDA izgubiti gradove koje su 25 godina bile "utvrde" te stranke.

Nakon što je, na nedavno održanom Kongresu SDA, nonšalantno (naravno svjesno i namjerno), dopustio lažiranje i izbornu prevaru, Izetbegović se u posljednje vrijeme dokazuje kao osoba koja nije sposobna biti niti predsjednik Kućnog savjeta u omanjoj stambenoj zgradi a kamoli institucije koja osvoji skoro 300.000 glasova na izborima.

Tako je u vrlo kratkom vremenu napravio niz kardinalnih grešaka, a to će za posljedicu imati to, da će nakon mandata u Predsjedništvu BiH nestati s političke scene. Bolje reći - biti će pometen i ponižen od ljudi koji su više učinili za SDA najmanje tisuću puta nego on. Njega u političkom životu održava samo prezime, a koliko je sposoban dao mu je do znanja i pokojni Alija Izetbegović, imenujući (na žalost) pokojnog Sulejmana Tihića svojim nasljednikom na čelu stranke. Iako je Bakir bio uvjeren da će otac ustoličiti njega. Alija je bio mudar čovjek, to vidimo i ovih dana.

Najprije prevara na Kongresu SDA, instaliranje klimoglavaca koji su "šljegli" pitaj Boga otkud sve ne i "odstrel" starih, provjerenih, nekompromitiranih i zapadno orijentiranih kadrova.

Nakon toga odlazak u Beograd "na noge" Vučiću, kuknjava i ispričavanje zbog događaja u Srebrenici kad je Vučić dobio po labrnji (uostalom, nije ga trebalo niti pozivati). Još se Bakir pohvali i svojim beogradskim podrijetlom.

Mašallah!

Potom slijedi isprika Vučiću od strane direktora zaštitarske tvrtke "Sekjuritas", Ćatića, koji je osiguravao događaj u Srebrenici a usput je, navodno, i Izetbegovićev savjetnik.

Šlag na torti Izetbegovićevih političkih i ljudskih promašaja, u samo par mjeseci, dogodio se na Igmanu 07.08.2015.g, prigodom manifestacije "Obrana BiH-Igman 2015". Za ovu priču sasvim je nebitna činjenica da su Srbi upravo na Igmanu, redovito "mezili" ABiH. Ali dobro, i to je jedan od dokaza da je Izetbegović podrijetlom iz Beograda, jer Srbi su kroz povijest svaki vojni poraz prikazivali i slavili kao pobjedu i od svega pravili mit.

Nas iskreno ne zanima ako bilo tko, pa tako i Izetbegović, manipulira svojim narodom (srozavajući svaki vid svog ugleda), ali kad smo na fotografiji vidjeli tko mu je u pratnji, postaje još jasnije da se okružio UDBA-šima, prodanim i sitnim dušama. Trol kojega vidite na slici kako ponosno korača uz bok Izetbegoviću, na glavi nosi zelenu beretku koju mu drže samo uši kojih ima i viška, zove se Salko Beba. Šef ureda u Federalnom ministarstvu za pitanje branitelja i invalida Domovinskog rata. O tom doživotnom špijunu je suvšno trošiti riječi, samo ćemo postaviti nekoliko pitanja na koja, sigurni smo, Izetbegović zna odgovore ali ovime je pokazao da se okružio ekstremima i najgorim špijunskim šljamom.

Pitanja glase:

1. Da li Izetbegović zna da je Salko Beba bio operativac DB-a Travnik sve do 1992. godine i ucijenjivao i vrbovao gdje je koga stigao? Naročito vjerske vođe iz sva tri naroda.

2. Zna li Izetbegović da je Beba bio najbliži suradnik Abdulaha Mactoufa koji je osuđen za ratne zločine nad Hrvatima u Središnjoj Bosni, i da je na suđenju Mactoufu mali Salko bio svjedok obrane?

3. Da Izetbegović, kojim slučajem, nije čuo da je Beba koordinirao lanac zapovijedanja između ABiH i mudžahedina koji su boravili na prostorima Središnje Bosne a u slobodno vrijeme se "zabavljali" Hrvatima režući uši, grkljane i nabijajući ih na kolac?

4. Ču li, može bit, Izetbegović da je Beba sudjelovao u dislociranjima masovnih grobnica ubijenih Hrvata, što je konstatirano i u Izvješću komisije za razmjenu zatočenih pripadnika ABiH i HVO?

5. Salko Beba je u Haagu, u jednom od svjedočenja, označen kao "Komandant logora za Hrvate i Srbe u bivšoj kasarni JNA "Petar Mećava" u Travniku. Izetbegoviću, šapnu li ti to itko?

6. Salko Beba je jedan od osumnjičenih za krađu 14.000.000 KM u tadašnjem Ministarstvu za izbjegle i raseljene i uskoro se (nakon duge i teške bolesti), očekuje podizanje optužnice u tom predmetu. Izetbegoviću, to isto nikad nisi čuo?

7. Salko Beba je bio, kao odanii provjereni kadar DB-a, u pratnji Slobodanu Miloševiću na Gazimestanu. Obzirom na njegovu visinu, bolje reći "nizinu", vjerojatno je bio zadužen za moguće diverzije ili atentate sa zemlje. Mravi, skakavci, bubašvabe, miševi i svi slični insekti sa kojima bi ovaj "patriota" možda mogao izaći na kraj.

Pratio je Miloševića

Slobodan Milošević
Slobodan Milošević

Pratio Miloševića a sada prati i ponosno korača uz Izetbegovića.

Tragikomično.

Pitanja može biti u nedogled. U svakom slučaju, vodeći u pratnji dokazanog prelivodu Salku Bebu, čijeg "humanog opusa" smo naveli samo djelić, Izetbegović je Hrvatima poslao i više nego jasnu poruku. Umjesto da naredi internu istragu u Federalnom ministarstvu branitelja o tome kako je Beba desetak dana prije izbora, novcem ministarstva (radi se o oko 500.000 KM), kupovao i kupio mandat u Parlamentu FBiH bivšem ministru Helezu, rekorderu po promilima alkohola u krvi i trošenju novca iz Proračuna FBiH na pijančevanja i slične radnje koje priliče jednom ministru. Beba ga je pratio u stopu i zanosio mu stražnjicu u krivinama.

Samo naprijed Izetbegoviću, pokojnog oca UDBA ti je progonila a tebe ta ista UDBA suče kao "jufku"!

Bujrum!

Published on Aug 11, 2013

izvor: dnevno.ba-11269