Miljan Hofman Vidović disciplinira konobare u Modriči

KLIX: Mafijaši mlate konobare po BiH

I ovo je šala? Brat kickboksera koji je prijetio po Modriči šamarao konobara, objavljen i snimak

KLIX 09 nov 2023

Nakon snimka iz Modriče na kojem kickbokser Ljuban Hofman Vidović u društvu više nepoznatih muškaraca upada u nekoliko ugostiteljskih objekata prijeteći vlasnicima, pojavio se i nasilnički snimak njegovog brata Miljana.

Sudionici snimka na kojem Ljuban Vidović prijeti po kafićima u Modriči kasnije su rekli da je sve bila samo šala, a isto je potvrdio i vlasnik jednog od objekata iz Modriče koje je Hofman obišao.

- "Kome si rekao da ćeš da zakolješ papagaja? Hoćeš da zakolješ papagaja pred mojom ćerkom? Je l" si rekao pred mojom ćerkom da ćeš da zakolješ papagaja? Je l" njoj da serviraš mrtvog papagaja? Nemoj da te masakriram pi*ko mala, nemoj da vidiš ko sam ja pi*ko mala. Ne smeš mom detetu da kažeš ništa loše, ima da me poštuješ, je l" si me čuo?" - govori Vidović a potom šamara konobara i udara ga pesnicom u stomak.

Da se braća Hofman možda i ne šale mogao bi pokazati video koji je ovih dana isplivao na društvenim mrežama a na kojem drugi brat Vidović, Miljan, maltretira konobara.

Kako se vidi na snimku, Miljan maltretira jednog konobara jer mu se navodno neprimjereno obraćao kćerci. U društvu s njim su još dva muškarca. Miljan Hofman na snimku šamara konobara i udara ga u stomak. Snimak je navodno nastao u restoranu na Fruškoj Gori.

Braća Hofman su inače rodom iz Bijeljine a obojica su bili uspješni kickbokseri. Od ranije su poznati policiji zbog više krivičnih djela, a između ostalog i otmicama.

Miljan Hofman je ove godine snimljen u društvu batinaša koje je predvodio generalni sekretar Vlade Srbije Novak Nedić pred SNS-ov miting u Pančevu.

Objavljeno: 09 nov 2023 | klix-ba

 

Što si slao mojoj ženi poruke!?

Hofman ponovo snimljen kako maltretira ljude, davio i udarao dostavljača - Na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak na kome se vidi kako Miljan Vidović Hofman, inače kik-bokser, maltretira i udara muškarca u hodniku nekog objekta...