MOŽE LI LUĐE? GRLIĆ RADMAN S DODIKOM SLAVIO ČOVIĆEV ROĐENDAN

MOŽE LI LUĐE? GRLIĆ RADMAN S DODIKOM SLAVIO ČOVIĆEV ROĐENDAN

A ZABRANILI ZASTAVE HRVATIMA? Helikopterom RS sletio na trening hrvatskog kluba

Objavljeno: 20. avg 2021 | N.K

Dodik je jučer boravio u službenoj posjeti Mostaru gdje se sastao sa političkim predstavnicima srpskog naroda u južnom dijelu BiH nakon čega se odazvao i rođendanskom pozivu lidera HDZ Dragana Čovića na kojem je bio između ostalog i ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, Gordan Grlić Radman, javlja mostarski list DnevniBa.

Čović je proslavio svoj 65. rođendan, a hercegovačka javnost bruji o ogromnoj torti s grbom obitelji Čović. Mnogi se zgražaju nad tortom tvrdeći da je riječ o kopiji srednjovjekovnog kiča.

Grbovnica Obitelji Čović
Grbovnica Obitelji Čović

Ekipu je do ranog jutra zabavljao Halid Bešlić.

Zanimljivo je i kako je Dodik došao u Mostar. On je naime, službenim helikopterom Helikopterskog servisa RS - sletio na stadion Zrinjskog u Mostaru - iako samo par dana ranije nije dao helikopter za gašenje požara u zapadnoj Hercegovini - a navijači Ultrasi na gostovanju u Banja Luci nisu smjeli nositi zastave sa šahovnicom.

Pojedini prohrvatski mediji u BiH zamjerili su ovo druženje smatrajući da je Dodik ne jednom vrijeđao Hrvate.

Upit o ovoj proslavi poslali smo i Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske i njihov odgovor objavit ćemo - čim ga dobijemo.

izvor: dnevno.hr-1808657