Vojin Pavlović

Vojin Pavlović kandidat za predsjednika Republike Srpske

- Bošnjaci, međunarodna zajednica i svi koji ne vole Republiku Srpsku iskoristiće izbornu kampanju za silovit pritisak i napade na aktuelnu vlast, s ciljem rušenja Srpske, a mi ćemo u patriotskom bloku zaustaviti te napade u kojima, nažalost, učestvuje i Savez za promjene - rekao je Pavlović na konferenciji za medije u Bijeljini.

On je predstavio i plakat koji ukazuje na opasnost od onih koji služe NATO-u u Srbiji i Republici Srpskoj, na kojem su iz Srpske političari SDS Dragan Mektić, Aleksandra Pandurević i Vukota Govedarica, te Mladen Ivanić iz PDP.

- Ne kritikuje Savez za promjene EU, NATO, ni Federaciju BiH, samo Republiku Srpsku, a mi u patriotskom bloku moramo zaustaviti napade Bošnjaka i izdaju srpskih političara koja je vidna i zadire u osnove Republike Srpske.

Vojin Pavlović

Prema njegovim riječima, NE za NATO u Srpskoj i BiH, uz podršku Rusiji i prijateljima Republike Srpske u svijetu, to je politika i put kojim treba da ide srpski narod, zbog čega će ovaj patriotski blok dati izbornu podršku Miloradu Dodiku za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

Pavlović je poručio i da se vojna vježba NATO-a na Manjači ne smije održati, uz ocjenu da Ivanić o tome nije iznio jasan stav i poruku Dodiku da će, ako treba, takvu vježbu spriječiti 200.000 srpskih patriota.

- Posljedice NATO agresije narod Srbije i Republike Srpske trpiće narednih 100 godina i politika podrške Saveza za promjene za kretanje ka NATO-u mora da bude zaustavljena pod žestokim pritiskom naroda - zaključio je Pavlović.

Objavljeno: 30. mar 2018 | RTRS