Nihad Aličković

Nihad Aličković (ni)je Radončićev špijun

AntiDejton grupa: "Nihad Aličković nije Radončićev ili bilo čiji pijun"

OBAVJEŠTENJE

Poštovani članovi, simpatizeri, a i vi, špijuni ADG-a,

ZAVADI, PA VLADAJ! Svi ste vi već čuli za ovu parolu i znate šta ona znači!

Dragi naši, vi koji ste s nama od početka znate naše ciljeve i znate za šta se borimo. Svjedoci ste posljednjih protesta i dešavanja, nakon kojih je uslijedilo plasiranje lažnih informacija od strane mnogih media.

Ova grupa građana, uključujući i Nihada Aličkovića, na svoj je način, manje-više, od početka uključena u mirne proteste, ali ni u kojem slučaju nije organizator protesta (mi se nikada nismo kitili tuđim perjem)!

Mi stojimo pri stavu da ste vi, građani, narodi BiH, jedini stvarni ORGANIZATORI protesta! A kao pokret ADG, uvijek smo osluškivali glas naroda i podržavali ga!

Političke partije i njihovi lideri koriste situaciju i bacaju jedni drugima prljav veš u lice, iznose prašinu koju su godinama gomilali ispod tepiha i prebacuju lopticu s jednih na druge. To bi svima trebalo biti kristalno jasno!

Dvadeset godina su ista lica na političkoj sceni. Dvadeset godina ta ista lica češće mijenjaju dresove od Džeke i Ibrahimovića. Dvadeset godina smo svjedoci da nam je sve gore i gore! Jednostavno, svima nama je dozlogrdilo živjeti dan za dan, gladovati, gledati penzionere kako kopaju po kontejnerima i oboljelu djecu po bolnicama. Život nije, ne smije i ne može biti samo puko preživljavanje!

Ovo nije protest protiv Izetbegovića, Radončića, Lagumdžije, Komšića ili bilo koga od njih pojedinačno. OVO JE GLAS OBESPRAVLJENOG NARODA PROTIV SVIH NJIH!

Svjedoci ste njihovih prljavih igara u koje pokušavaju uvući sve vas (nas)!

Po Facebook-u kruži slika organizatora demonstracija na kojoj je i Nihad Aličković, uz objašnjenje da je on dugogodišnji bivši uposlenik Avaza. TO JE NOTORNA LAŽ! Nihad Aličković je bio zaposlen na recepciji Avaz Twist Tower-a, i to deset mjeseci! Niti je bio član stranke, niti je Radončićev ili bilo čiji pijun!

Ne želimo ulaziti u njihove prljave igre ko je i zašto podržavao huligane koji su palili i žarili!

Ali želimo pozvati TUŽIOCE, POLICIJU I SVE SIGURNOSNE AGENCIJE DA JAVNO OBJAVE SAZNANJA O SVIM NEMILIM DOGAĐAJIMA I TAKO STANU U KRAJ RAZNIM ŠPEKULACIJAMA I NAGAĐANJIMA!

JAVNO POZIVAMO I PROZIVAMO MEDIJE DA PRESTANU SA HUŠKAČIM POSTOVIMA I TEKSTOVIMA!

Time želimo skinuti svaku sumnju sa časnih i poštenih građana ove zemlje.

Gospodo, PROČITANI STE! Nećemo ulaziti u to ko je naručilac ovih prljavih i gnjusnih tekstova, ali može se zaključiti šta je cilj svega: SKRENUTI PAŽNJU SA STVARNIH PROBLEMA I DOGAĐAJA NA ŽUTU ŠTAMPU I PRIKAZATI NAROD, KOJI TRAŽI SVOJA PRAVA, HULIGANIMA!

VRIJEME JE DA VAM SE SVIMA KAŽE DOSTA!

VRIJEME JE DA SE UOZBILJITE!

VRIJEME JE DA POČNETE RADITI U INTERESU SVIH GRAĐANA BIH JER STE I VI DIO NJIH.

Građani BiH ne žele ostavku ove vlade, jer bi time došlo u pitanje postojanje države, što bi dovelo do paralize svih njenih funkcija i apsolutne anarhije. Ne! VLADU BI BILO LAHKO OTPUSTITI I TO BI IM DOŠLO KAO NAGRADA!

PORUČUJEMO IM JASNO I GLASNO: VI STE OVO ZAKUHALI, VI ĆETE OVO I ZAVRŠITI!

Objavljeno: 18. feb 2019 | diwan-magazine