Amir Kabiri

Amir Kabiri prijeti dušmanima Zrinjskog

Kabiri se oglasio i poslao snažnu poruku: "Snosit ćete posljedice..."

02 avg 2023

Nakon medijskih napisa kako trener Rijeke Sergej Jakirović želi dovesti najboljeg igrača Zrinjskog Nemanju Bilbiju, oglasio se dopredsjednik mostarskog kluba Amir Kabiri.

Kabiri je u snažnoj poruci istakao kako će oni koji žele sabotirati Zrinjski snositi posljedice.

Nitko i ništa nas ne može, i neće, odvratiti od naših ciljeva. Oni koji su pokušavali i dalje rade na tome i žele sabotirati naš klub, Zrinjski, kroz stalno kontaktiranje naših igrača, koji su pod ugovorima. Poručujem ovim putem kako će na kraju snositi posljedice. Nećemo dopustiti da itko na bilo koji način naudi Zrinjskom. Reagirat ćemo punom snagom zakona kako bi zaštitili klub i njegove interese. Osobno neću više šutjeti, djelovat ću neustrašivo protiv tih pojedinaca koji pokušavaju na razne načine rušiti naš Zrinjski. Fokus našeg cijelog tima su ciljevi koje želimo ostvariti na europskim natjecanjima i tome smo predani. Nećemo dopustiti da nam itko stane na putu uspjeha - naglasio je u svojoj poruci Kabiri, a prenosi VečernjiBa.

Zrinjski je sinoć ispao iz Lige prvaka nakon što je Slovan bio bolji u dvomeču. Evropsko putovanje nastavit će u Ligi Evrope protiv boljeg iz duela Breidablik - Copenhagen.

Objavljeno: 03 avg 2023 | n1info-ba