Miloš Parandilović

Miloš Parandilović: Vučić je izbrisao granicu između države i mafije

U Srbiji je sve na rasprodaji

Beta 25 okt 2023

Poslanik Miloš Parandilović izjavio je danas da je predsednik Aleksandar Vučić izbrisao granicu između države i mafije i da je u Srbiji sve na rasprodaji. Parandilović je agenciji Beta kazao da će Vučić snositi odgovornost za, kako je rekao, najveću pljačku i kriminalizaciju u istoriji Srbije.

Vučić je formirao kartel koji upravlja Srbijom. Ovde je sve na prodaju, a jedini cilj je da se izvuče milionski profit za klan koji vlada. Naprednjaci su na celu zemlju stavili cedulju "rasprodaja". Prodaju se izvori vode, a Kinezima i ruda za rudnu rentu - istakao je poslanik.

Parandilović je naveo da se na državnim funkcijama nalaze "korumpirani poltroni" od kojih se očekuje da budu lojalni, kako je rekao, svom vlasniku.

Ocenjujući situaciju na Kosovu i Metohiji, Parandilović je rekao da su Srbi na Kosovu postali plen Milana Radoičića i žrtve pogrešne politike Aleksandra Vučića.

Vučić je izbrisao granicu između države i mafije, posledice njegove vladavine su užasne. Srbi na Kosovu su kao plen pripali poznatom kriminalcu-političaru Milanu Radoičiću koji ih izlaže strašnom teroru. Naš narod na KiM živi u strahu za svoju imovinu i bezbednost. Srbi na Kosovu nemaju kome da se obrate, mogu samo da biraju između Kurtijeve (Aljbin, kosovski premijer) i Radoičićeve okupacije - naglasio je Parandilović.

Komentarišući predlog budžeta za 2024. godinu, Parandilović je rekao da Srbija "klizi" u dužničko ropstvo.

Usvajanjem budžeta predviđeno je novo zaduživanje od više milijardi evra. Država klizi u dužničko ropstvo, a Vučić našim novcem kupuje, političare, medije i glasove penzionera. Svaki tender u ovoj zemlji je namešten za firme bliske Vučiću i naprednjacima. Stvorena je kasta od nekoliko stotina milijardera i nekoliko hiljada milionera, koje je Vučić nagradio u zamenu za lojalnost i podelu profita - smatra poslanik.

On je kao Vučićeva "nepočinstva" naveo i plantažu marihuane u Jovanjici, formiranje klana Veljka Belivuka, progon najboljih policajaca...

Ako sve ovo imamo u vidu opozicija, kakva god bila, nema vremena za svađe i optužbe, moramo biti svesni da samo zajedno možemo odbraniti izbornu volju, ne dozvoliti da propadne ijedan opozicioni glas i skiniti zlo s vlasti. Nakon toga formirati prelaznu vladu s jednim ciljem, da državu koju je Vučićeva mafija otela, vratimo građanima - zaključio je Parandilović.

Objavljeno: 25 okt 2023 | danas-rs