Vladimir Solovyev: Berlin će gorjeti!

Vladimir Solovyev prijeti: Berlin će gorjeti!

VIDEO Putinov propagandist: Zbog ove pokvarene glupače Berlin će gorjeti

• Anton Geraščenko, savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova, objavio je na Twitteru snimku na kojoj Solovjov napada njemačku ministricu

16 nov 2023

VLADIMIR Solovjov, istaknuti ruski propagandist i vjerni saveznik ruskog predsjednika Vladimira Putina, napao je njemačku ministricu. Solovjov je voditelj političkog programa na kanalu Rusija-1, koji je pod kontrolom Kremlja, i poznat je po kontroverznim komentarima.

Anton Geraščenko, savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova, objavio je na Twitteru snimku na kojoj Solovjov napada njemačku ministricu vanjskih poslova Annalenu Baerbock. Nazvao ju je ludom budalom. "Vidjet ćeš kako će zbog tvoje pokvarene gluposti, Annalena Baerbock, Berlin gorjeti, a nad zgradom Reichstaga bit će zastava pobjede!" rekao je.

- "Zato što si glupa žena koja pokušava osvetiti muža svoje bake, ali ne i svog djeda koji se borio protiv sovjetskih vojnika u Koenigsbergu. Pa, glupa idiotkinjo, to je sada Kalinjingrad", rekao je prije nego što joj je poručio da "pusti brkove". "Tko ti je dao pravo da baciš narod u ovaj strašni požar rata?" završio je.

Njegova je kritika uslijedila nakon što je Baerbock u ponedjeljak rekla da Njemačka neće samo nastaviti pružati pomoć Ukrajini tijekom zime nego Berlin potporu tijekom sljedeće godine planira i povećati.

- "Ne samo da ćemo nastaviti našu potporu Ukrajini nego ćemo je nastaviti širiti i povećavati", rekla je Baerbock.

Objavljeno: 16 nov 2023 | index-hr