Ratko Mladić

Devet milijuna kibli hrvatskih govana

Ekskluzivno: Šušak i Tuđman na Manjači popili 9 milijuna kibli govana

Devet milijuna, dvjesto osamdeset i tri tisuće dvjesto sedamdeset i osam njemačkih maraka platila je Republika Hrvatska samo u srpnju 1993. Ratku Mladiću za (kako stoji u njegovom dnevniku, objavljenom prekjučer u Haagu) "naoružanje i usluge". Što u novcu, što u dizelu, a sve za zajedničko ratovanje po Bosni i Hercegovini.

Devet milijuna, dvjesto osamdeset i tri tisuće dvjesto sedamdeset i osam majki se najebem svakome tko je s time imao ikakve veze i radio to, tobože, u moje ime i krijući se iza njega.

9.283.278 moždanih udara

Devet milijuna, dvjesto osamdeset i tri tisuće dvjesto sedamdeset i osam kuraca mi moraju popušit prije nego sljedeći put zauste išta o hrvatstvu, domoljublju i inim svetinjama, jebale ih njihove svetinje, jedna po jedna!

Devet milijuna, dvjesto osamdeset i tri tisuće dvjesto sedamdeset i osam moždanih udara ih dabogda u isti čas spopalo na dan kad se ubije sljedeći očajni hrvatski branitelj! Može i srčanih, naravno.

Stajem dok nisam počeo psovat

Ratko Mladić - Gojko Šušak

Devet milijuna, dvjesto osamdeset i tri tisuće dvjesto sedamdeset i osam kibli govana, kad bi bilo pravde, pojeli bi oni meni na Manjači i u Keratermu prije nego crknu! Može i u Dretelju ili Helidromu, naravno.

Ima još, ali stajem dok nisam počeo uistinu psovati, onako, kao da sam pravi hrvatski katolik i domoljub u napadu krvoločnog bijesa. Ipak, prije kraja, napominjem još jednom da je tih devet milijuna, dvjesto osamdeset i tri tisuće dvjesto sedamdeset i osam maraka Republika Hrvatska platila Ratku Mladiću i Slobodanu Miloševiću samo u jednom mjesecu, samo u tom srpnju 1993. Tog je mjeseca prosječna plaća u Hrvatskoj iznosila oko 300 tih istih maraka. Kao i u većini mjeseci prije i poslije ovog financijskog izvješća pedantnoga krvnika.

Molim vas, nemojte mi sad početi psovati. To nije ni katolički niti domoljubno niti europejski. Pa nismo mi Srbi.

Objavljeno: 28. maj 2010 | nacional-hr Renato Baretić