Jugoslav Petrušić

Ko je rušio Jugoslaviju - Amerika ili Rusija

Objavljeno: 31. mar 2013

U nedavnom intervjuu za ATV, vojno-politički analitičar i komentator iz Beograda, Miroslav Lazanski, vidno upušen, želeći da pojasni kako Amerika prema Kosovu nema nikakve druge namjere osim ekonomskih, indirektno je pojasnio kako ni srpski vlastodršci prema Kosovu nemaju nikakvih drugih namjera osim onih najpokvarenijih:

Nisu Amerikanci došli na Kosovo da bi štitili prava Albanaca, niti da bi stvarali albansku državu - to je sekundarno, došli su da štite svoje ekonomske interese, i da se tu instaliraju, jer Kosovo je, što se tiče rudnog bogatstva, jedan Eldorado, i to oni priznaju - rekao je Lazanski sliježući ramenima.

Miroslav Lazanski: Jednostavno objašnjenje kosovskog problema
Published on May 9, 2012 -- Miroslav Lazanski jednostavno objašnjava zašto postoji kosovski problem

Nisu dakle srpski lideri i tajkuni zapeli za Kosovo što ga vole ili što ne mogu bez Kosova - to je sekundarno. Zapeli su za Kosovo jer štite svoje privatne prihode, jer Kosovo je, što se tiče rudnog bogatstva, jedan Eldorado - Lazanski to, eto, posredno priznaje.

Srbiji je stalo do Kosova - srpskom narodu, hoće se reći - dok tajkuni brinu o Trepči i zaboli ih za "Srce Srbije" kao za lanjski snijega.

Potpuno ista stvar išla je i sa Crnom Gorom: išlo se onda sa frazama: "Crnogorci i Srbi dva oka u glavi" - pa kad Srbija ostade bez jednog oka u glavi - niko ni prstom ne maknu - po onoj staroj srpskoj "za prosutim mlEkom ne vrEdi plakati".

Slične omaške nalazimo širom "srpske elite". Od kako su pali mitovi o crnogorskim očima i kosovskim srcima, i ostalim pravoslavnim organima - ostaje još samo da se razmotri mit o smradu iz Amerike i miomirisu iz majčice Rusije.

Kako se ne bismo ljutili i zamjerali jedni drugima, te kako ne bi opet naglabali o otadžbinama, jamama i srpskim moštima - najbolje je da taj mit pogledamo "srpskim očima".

Zoran Đinđić

Zoran Đinđić je govorio da su Jugoslaviju srušili - ne Amerikanci - nego srpski papci i levati koji su se, začudo, najviše kleli istom tom Srbijom:

Дуел Шешеља и Ђинђића, део 7/7
Uploaded on Feb 12, 2009

MiloKrad Dodik

Dodik misli da je za sve kriv Ramo Sarajlija:

Dragan Leštarić

Dragan Leštarić - U srbiji je prije, tokom i iza, rata bilo toliko stranih špijuna da se nije znalo ko pije a ko plaća. Kakav nered je vladao, i još uvijek vlada, u srpskim "tajnim" službama govori Dragan Leštarić, pripadnik DB Srbije (1995-2000) - kada su srpske obavještajne službe tragale za "nepoznatim francuskim potpukovnikom" - a on im je sjedio u Beogradu, u kafiću u Sarajevskoj ulici:

Nepoznati potpukovnik Pauk
youtube video: Nepoznati potpukovnik
Uploaded on Jun 22, 2011

Jugoslaviju je rušila takozvana "ruska struja" u Srbiji 1992. godine

  • Radoslav Škorić
  • Nikola Zimonja
  • Petar Salapura
  • Branko Krga
  • Vuk Obradović
  • Veljko Kadijević
  • i ostala klika...
General Branko Krga
General Branko Krga

Jugoslav Petrušić

• Ruska Struja "koja se krije iza Jevreja i Masona"

Nepoznati "francuski" oficir, iz prethodnog videa, bio je Srbin Jugoslav Petrušić zvani Dominik (ili Pauk), radio je kao francuski špijun tokom rata u BiH. Ako iko zna ko je rušio Jugoslaviju - on zna:

Jugoslav Petrušić - Ruska struja
Published on Mar 7,2012
Jugoslav Petrušić bio je pripadnik više obavještajnih službi, čovjek sa 4 putovnice koji kaže da nikad ni sam ne bi povjerovao u ovu priču što ćete čuti, da mu se sve nije dogodilo kako se dogodilo, i da ne posjeduje dokumente o tome, koja je podijelio mnogim veleposlanstvima, uključujući sve zemlje bivše Jugoslavije...

Ruski priljepci Radoslav Škoriċ, Nikola Zimonja, Petar Salapura, Branko Krga, Vuk Obradović... i klika... poznati kao - Ruska Struja - koji su pričali da "Jevreji u Rusiji drže sve", a bili su ustvari ruski agenti koji se samo kriju iza Jevreja i "pakovali" su Jevrejima. Oni su srušili Jugoslaviju. Dovodili su nakupce iz Slovenije, lagali Karadžića i Miloševiċa, koji daju jedan dio novca za rusko naoružanje. Jelcin pušta kupljeno oružje prema Srbiji, da bi to oružje francuski tajkuni prodali Angoli za 600 miliona dolara. Jelcin i Širak su to radili potpuno individulano i privatno. To nema nikakve veze s američkim, ruskim ili francuskim narodom. Sva ratna zlodjela na Balkanu bila su akti ljudi koji su samo htjeli novac. Za sve to su odgovarali i osuđeni su na 120 godina zatvora i sa 300 godina uslovno, u poznatoj aferi AngolaGate
-- Jugoslav Petrušić

U tim pričama ima vrlo malo Amerike, a puno ustaša povezanih sa Zagrebom, Beogradom, Parizom, Londonom, Teheranom i Moskvom.

Ruski tajkuni bivše Jugoslavije

Pauk - Ruski tajkuni
Parasistemi bivše Jugoslavije