Tvrtko Milović

Puzajući ustaša Tvrtko Tvrle Milović

Tko je Tvrtko Milović - četnik iz rezervnog sastava

Tvrtko Milović je sarajevski Srbin - od djeda četnika, pa potom partizana pa na kraju višeg partijskog dužnosnika. Zborno mjesto mu je Beograd.

Za vrijeme rata, dobrim vezama svog oca, izvukao se iz Sarajeva pa završio slučajno među Hrvatima u Kiseljaku - tu je postao "hrvat po potrebi" - "ustaša iz pričuvnog sastava".

U Zagrebu, kad je trebalo u index upisati nacionalnost - zvao je oca da ga pita šta da upiše. Na sugestiju oca - upisao je Hrvat.

Za profi-potrebe glumi Velikog Rvata - a cijelo djelovanje mu ide samo u subjektivnu korist Milorada Dodika - bez obzira što ponekad detektira i problem i problematično ponašanje. Motivacija za to je posve drukčija od motivacije prosječnog Hrvata - makar se ponekad u zaključcima i sastanu.

Da ga je slučaj uspio odvući među Srbe - TvrLe bi bio Srbin - ništa različitiji od ostatka Srba u RS, kojemu bi svi Hrvati bez razlike bili ono što su u prosječnom mozgu prosječnog RS-Srbina ustaše - s kojima se eto treba ponovo obračunati, ali koji u ovom trenutku mogu biti vrlo korisni.

To je udarno pero šinzofreina i novohercegbosankih šatro-hrvatskih podguza.

izvor: 31. jul 2016 | linkhrhb.info-1041