Aleksandar Raković

Šizofreni kvazi-istoričar Aleksandar Raković

Moramo da se bavimo mentalitetskim felerima stanovništva u Crnoj Gori

• Raković je poznat po tome što u svojim javnim nastupima pored patološke mržnje i ljubomore prema Crnogorcima, ispoljava sve simptome teškog psihičkog oboljenja, kako se sumnja - šizofrenije

Mi moramo da se bavimo mentalitetskim felerima stanovništva koji žive na prostoru Crne Gore, poručila je persona koja sebe naziva istoričarem, Aleksandar Raković.

- "A oni postoje i o tome su pisali i Jovan Cvijić i Jovo Vujošević. Dakle, jedno 20, 30 autora pisalo je o mentalitetskim problemima stanovništva, koje to sputava da bude otvoreno", kazao je ovaj zaluđeli kvaziistoričar u svom najnovijem nervnom napadu bolesne fantazije na propagandnoj ispostavi BIA-e Happy TV.

Raković je poznat po tome što u svojim javnim nastupima pored patološke mržnje i ljubomore prema Crnogorcima, ispoljava sve simptome teškog psihičkog oboljenja, kako se sumnja - šizofrenije.

Na pitanje - "zar ne postoji to svugdje, pa i u Srbiji", Raković kaže da je najizraženije u Crnoj Gori. Pošto je svim Srbima genetika ista, ovdje je riječ, kako kaže, o socijalnom, društvenom problemu koji "proističe vjerovatno iz plemenskog društva".

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Raković kaže za Crnogorce da su felerični. On je u februaru ove godine rekao da "Crnogorci imaju mentalitetsku falinku, da su "svi poltroni i da su Srbi ti koji treba da nam urade fabričko podešavanje za "novi svet koji Srbija kreira na prostoru naše države".

Objavljeno: 22. jul 2021 | aktuelno-me

 

SKRIVENA POZADINA "OTVORENOG BALKANA": Režimski istoričar Aleksandar Raković predviđa ujedinjenje "tri srpske države" - Srbije, RS i Crne Gore

Amfilohije - Vojislav Šešelj

- Ujedinjenje Republike Srbije, Republike Srpske i Crne Gore na isključivo mirotvoran način bilo bi pravedno rješenje - izjavio je srpski režimski istoričar Aleksandar Raković u intervjuu za Novosadsku televiziju.

Očigledno govoreći o skrivenoj pozadini projekta "Otvoreni Balkan", Raković je kazao da bi referendum u Republici Srpskoj sigurno odlučio o razdruživanju s protektoratom BiH a potom bi bilo očekivano ujedinjenje RS-a s Republikom Srbijom.

Što se tiče Crne Gore, Raković, koji je poznat po šizofrenim teorijama i patološkim lažima, je rekao kako bi trebalo da se ponište rezultati, kako je ocijenio, "pokradenog referenduma iz 2006. jer akteri organizacije referendumske prevare Duško Knežević i Svetozar Marović uveliko govore o toj krađi kojom je razbijena zajednička država Srbije i Crne Gore".

Podsjetimo, Raković je poznat po tome što u svojim javnim nastupima pored patološke mržnje i ljubomore prema Crnogorcima, ispoljava sve simptome teškog psihičkog oboljenja, kako se sumnja - šizofrenije.

On je u februaru ove godine rekao da "Crnogorci imaju mentalitetsku falinku, da su "svi poltroni i da su Srbi ti koji treba da nam urade fabričko podešavanje za "novi svet koji Srbija kreira na prostoru naše države".

Kada je riječ o Sjevernoj Makedoniji, Raković je kazao da od 1. januara 2023. više neće biti granice između Srbije i Sjeverne Makedonije, u sklopu projekta "Otvoreni Balkan".

Nove okolnosti, naglasio je Raković, donijeće pravedna rješenja a među njima je i logičan rasplet da se "tri srpske države" ujedine, a da tim integracijama u nekom vidu pristupi i makedonska država.

Suočavanje 17. novembar gost Aleksandar Raković
Nov 18, 2021 - novosadskatelevizija

Objavljeno: 22. nov 2021 | aktuelno-me