Vojislav Šešelj

Nebojša Vukanović: Vojislav Šešelj Magistar UDBe

Portret i poganština, zadah truleži UDBINOG "magistra" i crvenog vojvode Vojislava Šešelja

16 apr 2024 nebojsavukanovic-info Nebojša Vukanović

Krajem 90-ih godina Milorad Dodik kao predsjednik Vlade Republike Srpske, u svom prvom mandatu, progonio je iz Republike Srpske i zabranjivao ulazak Vojislavu Šešelju u Republiku Srpsku, sprovodeći Odluku visokog predstavnika u BiH Karlosa Vestendorpa iz 1998. godine, zbog čega ga je Šešelj tada oštro napadao i nazivao izdajnikom, američkom slugom i plaćenikom, ali su se vremena i okolnosti promijenile. Sada je crveni pri-pejd vojvoda postao veliki promotor i zaštitnik lika i (ne)djela Milorada Dodika, za sve pare i apanaže koje mu prebacuje, naravno ne svoje već prljave novce otete od naroda.

Nisam nimalo iznenađen što Šešelj piše knjigu o meni kao nekakvom američkom plaćeniku, kako je nedavno izjavio na Pinku, jer je to njegov manir da decenijama odrađuje prljave poslove za novac i po nalogu Službe, i biće mi velika čast kad knjiga izađe iz štampe, jer je to očigledan pokazatelj koliko nas se centri moći plaše.

Vojislav Šešelj Magistar Mržnje
Vojislav Šešelj Magistar Mržnje

Dosije "Magistra", kako je kao saradnik i špijun UDBE bio registrivan Vojislav (Nikole) Šešelj još krajem 70-ih godina, kada je kao mlad asistent u Sarajevu vrbovan kao špijun i sadarnik komunističke tajne policije, najbolje razotkriva ko je u stvari "crveni vojvoda", njegovo pravo lice najobičnijeg špijuna i prodane duše koja je za novac i interes spremna uraditi sve. On je pravi primjer projektovanog udbaškog nacionaliste, koji je po šablonu primitivac, nasilnik i prostak, kako bi napravio što više štete i kompromitivao srpski narod, istinski patriotizam i nacionalizam.

Osim dobrog držanja u Hagu, gdje mu se mora odati priznanje da je raskrinkovao haške kadije, gotovo sav njegov rad je veoma štetan za srpski narod, posebno od početka 90-ih i sramnih priča po televiziji o klanju rđavim kašikama, do poslednjih nastupa, gotovo sedmičnih, na Pinku i Hepiju gdje po nalogu Službe i vlasti pljuje po svima kako mu se kaže, kao prava prodana duša i izdajnik koji je po povratku iz Haga obećao na aerodromu svojim pristalicama borbu protiv dva tumora koja su mu preoteli stranku a onda je sahranio radikale i spao na to sa ne smije spomenuti Kosovo i koji žali za Hrvatima jer su obespravljeni u BiH.

Gdje god je Šešelj, kao i drugi lažni udbaški nacionalisti, branio srpstvo, od Karina, Obrovca i Knina do Prizrena, tu Srba više nema ili su ostali u tragovima, a zadah truleži i posledice djelovanja Šešelja i ostalih osjećaćemo nažalost decenijama.

Detaljniji osvrt na nedjela i poganštinu crvenog vojvode i saradnika UDBE Vojislava Šešelja pogledajte u video prilogu ispod teksta...

Šešelj o meni piše knjigu

Kako po nalogu Službe crveni vojvoda Šešelj piše o meni knjigu i vjetrovima iz Beograda
Nebojša Vukanović - Apr 13, 2024 BEOGRAD

Objavljeno: 16 apr 2024 | nebojsavukanovic-info | Nebojša Vukanović