Smežurano UDBaško Govno Vojislav Šešelj

Knjiga "Smežurano UDBaško Govno Vojislav Šešelj"

Smežurano UDBaško mudo - Crveni Vojvoda Vojislav Šešelj

Srpski narodni pokret SNP "Naši" objavili su novu knjigu Smežurano UDBaško mudo Vojislav Šešelj - koja otkriva desetljeća obmane i štetnog djelovanja Vojislava Šešelja po srpsku nacionalnu ideju. Vojislav Šešelj nije želio komentirati izlazak knjige

Odlomak iz knjige "Smežurano UDBAŠKO mudo" - Bludne noći CRVENOG VOJVODE!

Šta se krije iza tapaciranih vrata koja se nalaze u predsedničkom kabinetu Magistrata Srpske radikalne stranke? Odgovor na to pitanje znao je samo Vojislav Šešelj i još jedna osoba - Šefica kabineta Vojislava Šešelja - Ljiljana Mihajlović.

Po odlasku Šešelja u Hag ključevi od "tapaciranih vrata" ostali su kod Ljiljane. U odvojenu prostoriju, iz koje se ulazi iz kabineta, niko nije mogao da uđe osim nje - sve do povratka Šešelja, kada su vrata ponovo otvorena.

Šta je bilo toliko važno u njoj da niko nije smeo da ulazi u tu prostoriju, pa čak ni visoki funkcioneri stranke i članovi porodice - a oni posebno.

Vojislav Šešelj

Nalazio se krevet. U tom krevetu završile su mnoge funkcionerke i službenice SRS i to im je bila odskočna daska za napredak u političkoj karijeri. Odatle je Vojislav Šešelj kadrirao i brinuo o "gorućim problemima" Srbije.

Svi su dobro znali šta se sprema kada Vojislav krene niz dugački hodnik Magistrata i počne redom da otvara kancelarije. Tražio je žrtvu za novo iživljavanje. Kako je to kada se završi sa Vojislavom Šešeljem sa one strane tapaciranih vrata, ispričala nam je iz prve ruke upravo...

Pročitajte u knjizi "Smežurano UDBAŠKO mudo Vojislav Šešelj" - koju izdaje SNP "Naši"

Objavljeno: 22. okt 2019 | politikon