"Ivan Pernar je Putinov pijun koji širi Rusku propagandu"

Pripadnici Bojne Azov prijete smrću Ivanu Pernaru: "On je Putinov pijun koji širi Rusku propagandu"

Ivan Pernar u posjeti Moskvi i centrali Putinove stranke

11 apr 2022 zadardanas-com

Hrvatski pripadnici Bojne Azov javno su zaprijetili smrću bivšem saborskom zastupniku Ivanu Pernaru na Telegram kanalu Slava našoj Ukrajini.

- "Pripadnici bojne AZOV, koji dolaze iz Republike Hrvatske, u suradnji s ukrajinskom tajnom službom, došli su do informacije da je bivši saborski zastupnik Ivan Pernar Putinov pijun koji širi rusku propagandu na Balkanu i za to dobiva velike novce. Na slikama možete vidjeti komunistički pozdrav, te sliku s Putinovom omladinom u Moskvi".

Posjetio je i Krim pod ruskom okupacijom, a čak je u Hrvatskom saboru rekao da to nije okupacija.

Hrvati, koji se bore u Ukrajini, rekli su da će se s njim obračunati nakon povratka u Hrvatsku, objavljeno je na Telegram kanalu "Slava našoj Ukrajini".

- "Na tom primjeru možete si samo zamišljati kako prolaze Zelenkovi neistomišljenici u Ukrajini" - komentirao je Pernarov bivši stranački kolega Branimir Bunjac, koji sada radi u Irskoj.

Objavljeno: 11 apr 2022 | zadardanas-com

 

Ivan Pernar u posjeti Moskvi i centrali Putinove stranke

• Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar otputovao je u posjetu Rusiji. Tamo ostaje do 20. listopada. Kao i do sada, svaku posjetu Ivana Pernara prate interesantni foto i video materijali, a informacije koje njegove posjete nose, doista se razlikuju od informacija koje čitamo, slušamo i gledamo u mainstream medijima

18 okt 2018 logicno-com Petar Jasak

Ivan Pernar je osebujan političar. Političke aktivnosti Ivana Pernara su bogate i interesantne. Ovaj saborski zastupnik ne preza ići na lice mjesta i osobno se informirati o određenom lokalnom, državnom ili međunarodnom problemu. Posjetio je Bihać i Veliku Kladušu, te nam otkrio "inženjere" i "liječnike" koji po noći kradu i obijaju raznorazne objekte, posjetio je Palestinu i intervjuirao Ahed Tamimi, a u Teheranu se sastao s najvećim svjetskim disidentima.

Ivan Pernar u centrali Putinove stranke 2018.
Ivan Pernar u centrali Putinove stranke 2018.

Danas je Ivan Pernar u Moskvi. Svojim fotografijama nam približava Moskvu i Rusiju koje ne gledamo često, jer tamo nemamo naših vanjskih suradnika. Osim Moskve, posjet Ivana Pernara nam daje priliku upoznati iz prve ruke mladež Putinove stranke "Ujedinjena Rusija".

Nećemo ulaziti u razloge posjete, jer nismo razgovarali s Ivanom, iako on vrlo rado objasni sve što ga upitamo. Pažnju su nam privukle fotografije Ivana Pernara iz centrale mladeži Putinove stranke "Ujedinjena Rusija". Ne zbog Ivana Pernara i lijepih mladih ljudi, čija nam lica puno toga govore, nego zbog jedne vrlo interesantne činjenice koja razbija sve predrasude Zapada.

U redakciji portala Logično, već odavno vjerujemo kako ruske političke stranke ne igraju na kartu međureligijskih i međuetničkih sukoba kako bi osvojile vlast na izborima. Umjesto međureligijskih i međuetničkih sukoba, ruske političke stranke, a posebno Ujedinjena Rusija, računaju na jedinstvo svih Rusa, bez obzira na etničku pripadnost. Rusija broji čak 83 različite etničke skupine. Usporedbe radi, u Hrvatskoj ih je 19, a u BiH 17 etničkih skupina.

Logična osoba se odmah priupita u čemu je problem u Europi i u našem regionu? Je li etnicitet glavni problem ili je nešto drugo u pitanju. Kako je moguće da u Putinovoj stranci surađuju sve etničke skupine i svi rade za svoju jednu jedinu Rusiju?

Je li naš glavni problem naša etnička pripadnost ili ekonomska sposobnost? Veže li dva beskućnika etnička pripadnost ili činjenica da su obojica bez svog doma. Možemo ići i dalje. Jedan beskućnik može biti heteroseksualac, a drugi homoseksualac. Ni ovo im neće puno pomoći kako bi pronašli svoj dom i mir.

Bivša Jugoslavija se raspala. To je gotova stvar. Danas, bilo kakva ideja o novoj Jugoslaviji vodi direktno u međuetničke i međureligijske sukobe. Novonastale zemlje su doista politički slabije na međunarodnoj sceni, nego je to bila Jugoslavija. Bili su i Mongoli jaki, ali su sada neprimjetni.

Zemlje Balkana imaju svoje granice, narode, etničke skupine, tradiciju, jezik i kulturu. Političari koji igraju na kartu međureligijskih i međuetničkih skupina nisu dobronamjerni niti u jednoj državi. Ta igra je pokušaj prikrivanja nemoći i perfidnih destruktivnih ideja.

Red, rad i mir u jednom zdravom i fer ekonomskom okruženju je rješenje svih problema. U takvom društvu ne smije biti iskorištavanja, ali ni parazitiranja. Kada bismo vas upitali kome pripada mladež Ujedinjene Rusije, desnoj ili lijevoj struji, odgovor bi bio uvijek pogrešan, jer ruska mladež pripada Rusiji.

Poruka je jasna. Učinimo dobro svojoj državi i svojim bližnjim, pazeći na unutarnje i vanjske neprijatelje koji nam svakodnevno ubacuju kost u obliku ideoloških tema. Kada svi sredimo stanje u svojoj kući, imat ćemo i mir izvan nje.

Objavljeno: 18 okt 2018 | logicno-com | Petar Jasak