Davor Domazet Lošo

Admiral Lošo o korona virusu: Mogu nas psasiti samo Putin i Trump

ADMIRAL LOŠO: "Nalazimo se u biološkom ratu, od koronavirusa mogu nas spasiti dragi Bog, Putin i Trump!"

BUJICA 20 mat 2020

Ne branite ljudima svetu misu, zajedničku molitvu i klanjanje pred Presvetim - apelirao je na crkvene velikodostojnike admiral Davor Domazet-Lošo, bivši načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH, u Bujici na Z1 televiziji i podsjetio: - To je "Crkva na stijeni, koju vrata paklena neće nadvladati". I sada bi to neki izdali. Krist je išao među gubave. Što se ne ugledaju na majku Terezu, ona je išla među bolesnike?! Što se ne ugledaju na druge svece i svetice? Ne, oni su prihvatili ideologiu globalizma pa ovih dana istjeraju i to malo vjernika iz crkvi.

Admiral Lošo ne isključuje mogućnost da je koronavirus "nastao laboratorijskim putem": - Koranavirus je mogao nastati prirodnim putem, ali može i laboratorijski. Najveći dio znanosti danas je pod kontrolom okultne oligarhije. Živimo u vremenu neznastvene znanstvenosti... Već govore da će imati cjepivo vrlo brzo i ako su napravili taj središnji dio genoma koronavirusa, onda cjepivo već imaju! To je farsa! Tvrtke se već utrkuju tko će ga prije proizvesti...

- "Krivo su igrali sa svinjskom gripom i sad to hoće ispraviti s koronavirusom," optužuje Domazet farmaceutske kompanije koje, po njegovim riječima - žele zaradiiti: "Bit će prislino cijepljenje, a sve će ovo trajati do 9. mjeseca. Da traje više od godinu dana, tada bi i te globalne multinacionalne kompanije, bile u gubitku. Ovako neće. Oni će se brzo resetirati, ali će propasti male države."

POSLJEDICE KORONAVIRUSA: "ONI KOJI SU BOGATI, BIT ĆE JOŠ BOGATIJI, A SIROMAŠNI JOŠ SIROMAŠNIJI..."

Vodeći hrvatski geostrateg komentirao je i mjere koje je najavila Plenkovićeva Vlada: - Hrvatska, koja je bila Bogom dana zemlja, koja bi trebala izvoziti hranu i biti najbolja jer imamo najbolje uvijete za to, slijepo slijedi europske direktive, koje su nas i dovele u ovakvu histeriju. Sada traže spas od Europske unije, a to su oni isti, koji su spriječili da imamo vlastitu proizvodnju. Oni su nama uništili industriju, izvoz, brodogradnju, oni su nama uništili poljoprivredu, ribarstvo, stočarstvo, nametnuli ZERP... I sada njih traže da nam pomognu!

- "Predsjednik Vlade Plenković kaže da je bivši ministar Kujundžić trebao otići jer se bavi svojim aferama, a treba se pripremiti za epidemiju koronavirusa. A u to vrijeme, još ga nije bilo u Europi," podsjetio je admiral i postavio pitanje: "Kako ste vi, premijeru, znali da će biti tako i da se treba pripremiti?! Što ta priprema znači?"

Ipak, Davor Domazet se u jednome slaže s premijerom: - Točno je da smo u ratu. Cijeli je svijet u biološkom ratu! Oni koji su bogati, bit će još bogatiji, a koji su siromašni bit će još siromašniji... To i jest cilj cijele ove operacije, koja se zove koronavirus. Operacije iz područja simetričnog rata, točnije biološkog. Nema ovdje naoružanih vojnika, ali to ne znači ih sutra neće biti, isto kao i naoružanih policajaca, koji će prisilno privoditi ljude na vakcinaciju, ako sami neće htjeti pristati.

LOŠO: "HRVATSKU ČEKA RECESIJA, PROPAST OBRTNIKA, MALIH PODUZETNIKA I TURISTIČKE SEZONE!"

- "U Hrvatskoj bijesni medijski rat. Bijesne dezinformacije, bijesne ove ili one teorije, ovi ili oni znanstvenici, publicisti, liječnici... Ispričaju samo jedan dio priče, a ova priča nije mala," komentira Lošo pandemiju koronavirusa i nastavlja: "Ovo je globalna priča, što znači da ona dotiče svakog stanovnika planete, sve nas, naše obitelji... A što je još značajnije, tek će posljedice na budućnost biti katastrofalne."

Hrvatska će se, po mišljenju admirala Domazeta-Loše, naći u velikoj krizi i recesiji, a turistička sezona će propasti: - To i jest i cilj. Na koljena se žele baciti obrtnici i poduzetnici...

Premijera Plenkovića je optužio za pokušaj uzurpacije ovlasti parlamenta, uz konstataciju da unatoč krizi, ne može on donositi zakone jer to vodi u briselsku diktaturu u Hrvatskoj: - Donose se zakoni, koji će biti tako prislini da se to ne možete ni zamisliti!

I Lošo je primjetio kako Zoran Milanović često hvali Andreja Plenkovića: - Zanimiljivo je kako predsjednik Milanović, odkada je ustoličen, čak četiri puta hvali premijera Plenkovića. To, drugim riječima znači, za one koji žele razumijeti, Plenković je doveo Milanovića!

AMERIČKA 'DUBOKA DRŽAVA' PROTIV TRUMPA!

Po mišljenju admirala Loše, Kina je "prva napadnuta koronavirusom, kako bi se znantno smanjio njezin gospodarski rast i srušio predsjednik Xi Jinping: - Kina je smetnja svima onima koje ćemo nazvati globalističkom financijskom oligarhijom jer po svim pokazeteljima, do 2030. godine trebala je u gospodarskome smislu, dva ili čak tri puta preteći SAD.

Ni Italija nije slučajno izabrana, smatra Lošo: - Prije svega, tu je Vatikan. Italija je rimokatolička zemlja i zato su oni na ciljniku. Osim toga, Talijani su oduvijek bili skloni panici...

- "Italija je odabrana da se vjernike istjera iz crkvi," nastavio je admiral iznositi svoje teze: "A Vatikan je na meti globalističko-masonskih okultista!"

U Americi je Donald Trump, koji vodi suverenističku politiku, koja silno smeta globalističko-okultnoj oligarhiji unutar SAD-a, na udaru njihove 'duboke države' - smatra admiral Lošo: - Korporativno-financijski oligarsi rade protiv Trumpa u izbornoj godini. Cilj je da se Ameriku, koju je gospodarski digao suverenističkim pristupom gospodarstvu, ponovo baci u recesiju i da se Trump istisne iz bilo kojeg utjecaja svjetske geopolitike.

TRI SKUPINE NA UDARU BIOLOŠKOG RATA...

Lošo je u Bujici posebno pohvalio Vladimira Putina: - U Rusiji nema ovakve panike jer znaju o čemu je riječ. Putin ima na raspolaganju hipersonično oružje, koje zapad neće imati još barem 20-ak godina. Imaju energetsku, vojnu i moć u svemiru. Ako postoji klasični rat, klasičnim i konvencionalnim oružjem, ako postoji rat nuklearnim oružjem, ako postoji rat kemijskim oružjem, onda postoji i rat biološkim oružjem. Prvi biloški rat u pravom smislu te riječi, bilo je istrebljenje Indijanaca. Da bi ih što prije istrijebili, Englezi su im davali deke zaražene velikim boginjama. Nije to nikakva tajna.

Na udaru biološkog rata tri su skupine, po mišljenju admirala Davora Domazeta: - Na udaru su naročito tzv. male europske države, u koje nedvojbeno spada i Hrvatska. Druga ciljana skupina, koja se žali baciti na koljena su starije osobe. One koje su u mirovini, koje su stvorile ova naša društva. Njih žele eliminirati i zato koronavirus njih napada, njihov imunitet s godinama pada i zato imamo toliku smrtnost kod starijih osoba. Pa, prije tri mjeseca je jedan pripadnik te okultne oligarhije javno govorio da treba cijepljenjem i zdravstvenim sustavom, smanjiti svjetsku populaciju od 7,3 milijardi, za 10 do 20 posto! Napadaju starije jer po njima, oni opterećuju zdravstveni sustav, a zdravstveni sustav postoji zbog toga da ljudi duže žive, a oni su prema njihovom izričaju, "beskorisne izjelice". I treća, koja je na udaru su vjernici. Vjernici vjeruju da Bog može pomoći, a oni zabranjuju mise! Nema svetih misa, nema krštenja, nema posljednje pomasti za umiruće... Pa bilo je i pogibljenijih vremena za Crkvu, bilo je i crne kuge od 1341. do 1350. godine, zvali su je "crna smrt", a došla je istim Putem svile, kao i koroanavirus.

Ljude se ne smije strašiti i ne smijemo izgubiti nadu - ipak je optimističan admiral Davor Domazet-Lošo: - Oni hoće da mi pognemo glave, ali nećemo jer spasenje uvijek postoji. Bez Boga se ne može, koliko god to mislili neki ateisti ili bezbošci. Bez Boga se ne može ništa! Moramo se vratiti, Bogu. A i zahvaliti mu da ima još dva razumna čovjeka na globalnoj razini, dva svjetska državnika; jedan se zove Vladimir Vladimirovič Putin, a drugi Donald Trump. Bog, Putin i Trump, oni će nas spasiti od koronavirusa!

BUJICA OBJAVILA RAZGOVOR S DR. NAKIĆEM: BIVŠI MINISTAR ZDRAVSTVA JE PRIJE 4 DANA DOPUTOVAO IZ INOZEMSTVA PREKO BEČA, NIJE U SAMOIZOLACIJI I RADI U ZADARSKOJ BOLNICI!

Bujica je objavila ekskluzivni razgovor s dr. Darijom Nakićem, bivšim ministrom zdravstva i šefom Nefrologije u zadarskoj Općoj bolnici, koji je uredniku emisije u srijedu poslije podne, priznao kako nije išao u samoizolaciju, iako je prije četiri dana, iz zemlje koju nije htio otkriti, preko Beča, došao u Zagreb. Na otvoreno pitanje je li u samoizolaciji, dr. Nakić je odgovorio: "Ne!"

Vratio sam se s puta u Zagreb, po povratku sam se najnormalnije prijavio na aerodromu, ispunio sve formulare i u avionu i one koji su potrebni - opravdavao se Nakić: - Onda mi je sanitarni inspektor rekao da jednostavno nema potrebe da se izoliram, s obzirom da dolazim iz zemlje za koju nije potrebna samoizolacija i da u to ne trebam ići...

Na pitanje u kojoj je zemlji bio, dr. Dario Nakić je odgovorio: - To je moja privatna stvar!

- "Za samoizolaciju vam je potrebno 14 dana, nakon povratka iz određene zemlje, tako da ja nisam ni jedan, jedini puta prekršio ništa," trvrdi dr. Nakić: "Štoviše, dobio sam pisani odgovor mailom u nedjelju, da ne trebam ići u samoizolaciju."

U Austriji su registrirana već tri smrtna slučaja od koronavirusa, no, dr. Nakić to ne smatra spornim jer je, kako kaže, u Beču bio "samo u tranzitu".

Vaši podaci baš i nisu točni - rekao je bivši ministar uredniku Bujice, kada ga je pitao je li bio u Beču.

Zašto nam onda ne kažete točne podatke, ako je sve u redu - uzvratio je urednik...

- "Mislim da to uopće nema potrebe niti zanimati širu javnost," odbrusio je Nakić, nakon čega je prvo rekao da je u Beču bio 14. veljače, da bi se potom ispravio i rekao da je bio 14. ožujka, dakle, četiri dana prije razgovora!

Znači, vi priznajete da ste prije četiri dana doletjeli iz Beča - pitao je urednik, a dr. Nakić odgovorio: - Tako je! Došao sam iz inozemstva.

Ali, to inozemstvo je Beč, koliko ja znam - nastavio je urednik Bujice, a Nakić odgovorio: - Ja u gradu Beču nisam bio!

A jeste li bili na aerodromu u Beču - inzistirala je Bujica.

- "Bio sam na proputovanju kroz aerodrom Beč," ipak je ma kraju priznao dr. Nakić, no i to je pokušao opravdati: "S obzirom da se radi o tome da prolazak kroz aerodrom ne podliježe zadržavanju, ja se nisam imao potrebe zadržavati u samoizolaciji."

Na pitanje je li obavio test na koronavirus, dr. Nakić je odgovorio: - Nisam, s obzirom da nemam nikakve smetnje i osjećam se dobro.

Je li bio na random mjestu u zadarskoj bolnici, nakon povratka s puta - zanimalo je urednika Bujice, na što je dr. Dario Nakić odgovorio potvrdno: - Ako ne trebam ići u samoizolaciju, šta sam drugo morao napraviti?

Za razliku od bivšeg ministra, "obični" građani u sličnim situacijama idu u samoizolaciju od 14 dana, pod prijetnjom astronomskih kazni pa je voditelj pozvao na društveno odgovorno ponašanje svih, bez obzira na to je li riječ o pripadnicima političke "elite" ili "običnim" građanima.

Objavljeno: 18 avg 2023 | herceg-bosna-com